Nyheter
Leverandører
Om oss
Ansatte
Verktøy
Marine
Månedens
annonse

Biler til
salgs

Butikk
USAShop
Kontakt oss
Hovedside
Alt i amerikanske bildelerRing: 72 90 04 40
KD Tools

FRA U.S. AUTO PARTS

KD TOOLS ble etablert i 1919, omtrent samtidig som SNAP-ON. KD TOOLS fokuserte i begynnelsen på produksjon av spesialverktøy, mens SNAP-ON produserte for det meste standardverktøy. Det var SNAP-ON som i disse tidligere år pionerte den utskiftbare pipenøkkelen/koppnøkkelen for skralle (som "snapped-on"). KD TOOLS produserte den gang som nå spesialverktøy for SNAP-ON.

PRODUKSJON

KD TOOLS er i dag Amerikas største produsent av håndverktøy, med bl.a. en daglig produksjon av ufattelige 1 million kopper (piper), 160.000 fastnøkler, og 45.000 koppernøkkelskraller. KD's MODIFIED DRIVE er en ytterligere forbedring av SNAP-ON's patenterte "Flank Drive". Dette gir vesentlig bedre kraft og større anleggsflate mellom bolt og verktøy, enn hva tilfelle er med konvensjonelt verktøy.

MÅLSETTING

KD's målsetting er å gi mekanikeren et verktøy som er like sterkt, med like flott finish, og med tekniske kvaliteter som kun matches av SNAP-ON, og det til en pris som bare er en brøkdel av konkurrentens. Dette oppnåes gjennom et produksjonsvolum som langt overgår KD's konkurrenter både i USA og Europa. Vi unnlater her bevist å gjøre sammenligninger i alle henseender med produkter fra Østen og Kina, da enhver kvalitetssammenligning vil være meningsløs. Kjempestore volum gjøre at KD kan investere i, og benytte det aller siste og mest avanserte i automatisert teknologi sin produksjon. Dette betyr lavere produksjonskostnad pr. enhet, som igjen gir rimeligere priser ut til forbruker. KD's fantastiske kvalitetsverktøy kombinert med U.S. Auto Parts like utrolig lave priser, vil garantert gi våre forhandlere eller forbrukere mer valuta for pengene, enn noen annen verktøyleverandør kan tilby.

KVALITET FRA A TIL Å

KD TOOLS investerer store summer i sin produksjonsprosess, fra forsknings og utviklingsavdelingen, via smiing, maskinering, tolleransekontroll og sluttfinish. De aller fleste KD TOOLS er høyglanspolerte og trippelforkrommet til en speilfinish du ellers bare finner fra SNAP-ON, men da til det mangedobbelte av våre priser.

KD TOOLS -mer valuta for pengene

Vi ønsker ikke å presentere deg for billigverktøy, på linje med det som vanligvis selges fra de fleste bilrekvisitaforretninger. Men et prisgunstig kvalitetsprodukt, som er like godt både for den profesjonelle mekaniker som hobbymekanikeren. U.S. Auto Parts vil gjennom introduksjonen av KD TOOLS' produktlinje tilby deg det beste fra Amerika både i metriske, og tomme-dimensjoner.

INGEN FORDYRENDE MELLOMLEDD

Ikke nok med at vi gjennom vår direkte importørstatus med KD TOOLS, kan tilby deg et fantastisk verktøy til eventyrlige priser, vi kan også tilby deg over 1000 verktøyvarianter fra det håndverktøy enkleste til det mest avanserte spesialverktøy.

GARANTI

I forståelse med KD TOOLS, gir U.S. Auto Parts en ubegrenset livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil. Skulle, mot formodning, en feil oppstå, erstatter vi verktøyet uten spørsmål. Så sikre er vi på kvaliteten.

FØL OG SE FORSKJELLEN - KD TOOLS FRA U.S. AUTO PARTS