Nyheter
Leverandører
Om oss
Ansatte
Verktøy
Marine
Månedens
annonse

Biler til
salgs

Butikk
USAShop
Kontakt oss
Hovedside
Alt i amerikanske bildelerRing: 72 90 04 40

Helge.gif (8862 bytes) Helge Hjørnevik (Disponent)
Tilbake i 1975 var det Helge Hjørneviks ide som satte det hele i gang. Fra U.S. Auto Parts spe begynnelse i Mellomveien i Trondheim, har han sett firmaet vokse og ekspandere på alle felt. Helge har fortsatt ikke mistet kontakten med kundene, og du finner ham derfor daglig ved telefonen i ordremottaket. Med sine snart 30 års erfaring med amerikanske biler, er han en autoritet på området.
Roald.gif (8658 bytes) Roald Bakken (Butikk)
Roald er U.S. Auto Parts Petter Smart, og delelagerets levende datamaskin. Med mer enn 25 års erfaring med amerikansk bil generelt, og Ford spesielt, er Roald en viktig brikke i vårt team av fagfolk. Møt ham i vår tidsmessige butikk ved Trondheim. Roald har bilmekanisk utdannelse, samt et par års befalspraksis fra forsvaret. De siste år imidlertid,- en trofast medarbeider hos oss.
Magne.gif (8928 bytes) Magne Solem (Ordremottak)
Husets "selvskrevne" Chevrolet-ekspert. Med mer enn 30 års erfaring med amerikansk bil er Magne en av veteranene innen Amcar-miljøet. Få, om noen, har bedre greie på dragsporten, muskelbiler og spesielt preparering/trimming av Chevrolet & Chrysler motorer. Magne er som en åpen bok, og øser villig av sin viten til våre mange kunder. Han ser ethvert deleproblem som en utfordring, og vil løse dine mest vriene "C-momenter".
Terje.gif (8077 bytes) Terje Pettersen (Kontor/Dataansvarlig)
Terje er den av oss som har ansvaret for alle våre kontorfunksjoner og vårt eminente datasystem hvor han har tatt alle oss i skole. Et enormt programmeringsarbeid med utarbeidelse av spesialprogrammer, helt etter våre egne ønsker og behov, gjør at vi i besitter markedets mest profesjonelle datainformasjon innen vårt felt.
Paul.gif (8711 bytes) Paul Indergaard (Ordremottak/Markedsansvarlig)
Paul er husets Mustang-ekspert fremfor noen. Entusiastisk og energisk ordremottaker med mange års erfaring hos oss. Han har bilmekanisk utdannelse og er firmaets mest lidenskapelige amcarentusiast. Paul er den typen medarbeider som ser det som en seier både for seg selv, og for firmaet, når noen sjeldenheter trylles frem.